Disable Preloader

Cursurile la Fundatia Professional

Cursuri

Se pot organiza la sediul firmelor sau la sediul Professional.

Se stabilesc nevoile de training lingvistic ale grupului de studiu.

In functie de acestea se concepe programa de training lingvistic, tinandu-se seama de obiectivul urmarit : dezvoltarea abilitatilor de comunicare in mediul profesional al angajatilor.

Evaluarea cursantilor este continua, iar la sfarsitul programului o raportare individuala se remite conducerii firmei.

Durata cursurilor:

  • standard (12 saptamani cu 2 seminarii pe saptamana)
  • semi-intensive (8 saptamani cu 3 seminarii pe saptamana)
  • intensive (6 saptamani cu 4 seminarii pe saptamana).

De aceste cursuri pot beneficia organizatiile ale caror angajati au nevoie sa comunice cu parteneri straini, sa scrie rapoarte de activitate, sa participe la sedinte sau programe de training in limbi straine, sa sustina prezentari formale sau informale.

Cursuri la cerere

Dupa cum sugereaza si denumirea lor, aceste cursuri se adreseaza companiilor si institutiilor, atat pentru pozitiile de management cat si pentru angajati, fiind adaptate cerintelor si nevoilor individuale.

Astfel, structura si continutul programului de training nu vor urmari oferta standard, ci vor fi adecvate contextului, cerintelor si nevoilor dumneavoastra de invatare, in functie de optiunile si solicitarile exprimate.

Cursuri pentru copii

Professional organizeaza cursuri de limba engleza pe intreaga durata a anului scolar. tinând seama de orarul copiilor la scoala, cursurile noastre se desfasoara inainte de masa, dupa-amiaza sau sâmbata dimineata.

Programa de studiu complementeaza cu succes orele de limba engleza din scoala si contribuie la consolidarea cunostintelor si câstigarea fluentei verbale.

La finalul fiecarui nivel copiii vor sustine un test care va cuprinde materia parcursa in cadrul nivelului respectiv.

Parintii vor primi un raport scris privind progresul cursantului, cuprinzând detalii ale activitatii la clasa, cât si rezultatul testului final.
La sfârsitul fiecarui an academic copiii primesc certificate IH care atesta cunostintele de limba engleza ale acestora, in functie de nivelul absolvit.

Copiii sunt incurajati sa se prezinte la examenele de limba engleza organizate de Professional si British Council adecvate vârstei (KET,PET, FCE).

Va prezentam cursurile noastre de limba engleza ce se adreseaza copiilor si adolescentilor :

  • Junior Club – prescolari cu vârsta cuprinsa intre 5 si 7 ani
  • Secondary Club – elevi cu vârsta cuprinsa intre 8-12 ani
  • Higher Club – adolescenti având cunostinte avansate de limba engleza si vârsta cuprinsa intre 13-16 ani

Cursuri pentru adulti

Pregatire pentru examene

Professional organizeaza cursuri pregatitoare pentru cele mai importante examene de competenta lingvistica si va ofera informatiile necesare inscrierii si sustinerii acestora in tara sau in strainatate.

Scopul acestor cursuri este de a familiariza cursantii cu tehnicile specifice de examinare.

Limba romana ca limba straina

Aceste cursuri se adreseaza cu precadere cetaţenilor straini care lucreaza sau studiaza in România si monoritatilor din Romania.

Cursurile sunt personalizate si flexibile, fiind adaptate la necesitatile concrete ale cursantilor si au ca obiectiv dobândirea in timp scurt a unor abilitati de comunicare in situatii reale, precum si studiul unor aspecte interesante de cultura si civilizatie româneasca.

Oferta noastra de cursuri la limba româna pentru straini cuprinde:

  • Cursuri de initiere in limba româna generala adresat incepatorilor
  • Cursuri de consolidare adresate cunoscatorilor

Socializeaza cu noi: